Menü
Türkiye'nin en hesaplı e-ticaret platformuna hoşgeldiniz. Binlerce çeşit ürüne pazaryeri komisyonları olmadan daha uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz.
Oyun & Oyuncaklar Elektrik & Elektronik Anne & Bebek TV Ürünleri Parti Malzemeleri
Whatsapp Destek Hattı
Tüm sorun ve sorunlarınız için buraya tıklayarak bize Whatsapp Destek hattımızdan ulaşabilirsiniz.
Sesli Destek Hattı
Tüm sorun ve sorunlarınız için buraya tıklayarak bize Sesli Destek hattımızdan ulaşabilirsiniz.
Klavuz Pazar Güvenilir mi ? - Klavuz Pazar

Klavuz Pazar Güvenilir mi ?

Klavuz Pazar güvenilir mi dediğinizi duyar gibiyiz. Klavuz Pazar ekibi olarak tüm endişelerinizin farkındayız ve elimizden geldiğince size yardımcı olabilmek adına uğraşıyoruz. Günümüzde online alışveriş, geleneksel alışverişin yerini almaya çok yakın. Bu durum bazı suiistimal edilebilir alanlar yaratmakta ve bizler bunun farkındayız. Klavuz Pazar olarak baştan sona tüm süreci sizler paylaşmak istiyoruz ;

Yasal Düzenlemeler

Klavuz Pazar ( Klavuz Medya E-Ticaret Limited Şirketi ) Türkiye'de faliyet gösterebilmek adına tüm yasal zorunluluklarını taşımaktadır. Ticaret Bakanlığı tarafından kurulan ve E-Ticaret siteleri hakkında bilgi alabileceğiniz platform olan Etbis'e kaydımız bulunmaktadır ve buradan kontrol sağlanabilmektedir.

Site İçi Güvenlik

Web sitemiz https yani GeoTrust SSL belgeleri ile güvence altına alınmaktadır. Yapacağız her işlemde gizlilik ve güvenlik esastır. Kredi Kartınız ile yapacağız her işlem PAYTR ödeme sistemleri ile yapılmaktadır. Bu işlemlerde web sitemiz her hangi bir veri kaydı tutmamaktadır. Tüm ödeme işlemleriniz 3D Secure ile sağlanmaktadır.